Zangeres voor elke gelegenheid!

Feest / Bruiloft?

Tijdens je feest kun je genieten van de zang van Josefine en het entertainment van een hoogstaande drive-in-show. Dit is een mix van een avondvullende muziekshow en live-gezongen-acts door Josefine. Heel uniek en weer eens iets anders. Je gasten zullen verrast zijn. Het programma is avondvullend.

    
De drive-in-show is gedurende het hele feest beschikbaar. Aan je gasten wordt een zeer uitgebreide muziekshow aangeboden met leuk entertainment van de DJ. De muziekkeuze is onbeperkt.                                                                                                                         

Avondvullend : 3 verschillende sets:

De 1e live-set (30 min.) bestaat uit allerlei dansbare nummers om je gasten de gelegenheid te geven een 1e (stijl) dans te wagen.

De 2e live-set (30 min.) van Josefine bestaat uit verschillende stijlen muziek waaronder spaanstalig (Belle Perez) maar ook nummers van bijvoorbeeld Anouk, Abba en Donna Summer.

In de 3e live-set bezorgt Josefine je gasten een hoog feestgehalte. Deze laatste set duurt ongeveer  45 minuten. Disco / soul / top 40 en feestnummers komen in rap tempo voorbij  waarbij het optreden van Josefine zeg maar gerust "spetterend" te noemen is. 

Dit pakket wordt aangeboden binnen een tijdsbestek van 4,5 uur. 

De prijs voor dit totaalpakket is op aanvraag en afhankelijk van de gekozen drive-in-show en opties.   

Gebruik voor meer informatie en beschikbaarheid het contactformulier