Zangeres voor elke gelegenheid!

"Wat anderen vinden van het optreden van Josefine Wijnhoven........"

Ik zou het erg leuk vinden om ook te weten wat jij van mijn optredens vond! Je bericht wordt dan zonder persoonlijke gegevens hier geplaatst. Mail sturen, klik op de envelop of stuur een berichtje via het contactformulier. Alvast bedankt! liefs Josefine
 
 
Enkele reacties:
 
Bijzondere verjaardag
Hallo Josefine en Ton,
We genieten nog steeds na van onze heerlijke feestavond die mede dankzij jullie zo feestelijk is verlopen. Dank je wel hiervoor.
 
Berto en Mirjam
 
Huwelijksmis / Maastricht
Hoi Josefine
Nogmaals wil ik jou bedanken het was een geweldig optreden bij de huwelijksmis van mijn zoon en schoondochter. Wat ben ik blij dat ik jou mocht ontmoeten. Zoveel fantastische reacties gehad, ook dat mensen zo graag voor je hadden willen klappen. Maar zij dachten dat in een kerk niet te kunnen doen, en nu er spijt van hebben het niet toch gedaan te hebben.
Jij hebt iedereen ontroerd tot in het diepst van hun hart, ook de bruidegom. Voor bruid en bruidegom was het een verrassing en die was zeer geslaagd. Nogmaals bedankt, en natuurlijk ook aan Ton die er voor zorgde dat jij een mooie begeleiding had. 
Heel veel lieve groeten en nogmaals bedankt,

Annie Heinemans

--------------------
Walking dinner / Dansfeest Deurne
Hallo Josefien en Ton,
Wij hebben 

genoten!! 

 Wij vonden het, mede dankzij jullie, een fantastisch feest. We hebben veel complimenten gehad over de hele avond inclusief jullie.

 

Ik vind goede live muziek, en een goede DJ, op zo'n avond het verschil maken. Fijn dat jullie dat konden zijn!

 

Hartelijk dank daar voor.

 

Lieve groet Maarten en Hetty

--------------------
Huwelijksmis

Beste Josefine en Ton,

Wij vonden het super hoe jullie een deel van onze bruiloft zijn geweest. We hebben tijdens het feest nog veel complimenten ontvangen over Josefine! Een super zangeres vonden de mensen je die in de kerk zijn geweest!  

Groetjes,

Jeroen en Manon
-------------------- 
Huwelijksceremonie & mis

Josefine, Ton,

We zijn inmiddels een weekje terug van onze huwelijksreis, vandaar dat we nu pas een beetje rust hebben om onze mails te beantwoorden.

Nogmaals bedankt voor de felicitatie en we weten met 101% zekerheid te zeggen dat we met het boeken van Josefine de beste keuze hebben gemaakt.

We zijn/waren dan ook heel erg tevreden. Maar niet alleen wij, we hebben die dag en ook dagen daarna nog van veel mensen gehoord hoe goed en prachtig Josefine zong tijdens onze ceremonies!

Wie weet komen we elkaar ooit weer ergens tegen en hoe dan ook: we wensen jullie veel succes met alle verdere optredens!

Groetjes, Iris & François

--------------------
Walking Dinner
Hallo Josefine en Ton,
Ik heb jullie niet meer gesproken gisteren, maar Monique en ik willen jullie heel hartelijk bedanken voor je optreden. We hebben genoten en alleen maar positieve reacties gekregen.
Heel erg bedankt dat mede door jullie we een onvergetelijke avond hebben gehad.
Groeten
Geert en Monique Bossers

--------------------

Nieuwjaarsconcert theater de Schalm Veldhoven

Beste Josefine,

Namens de organisatie, het orkest en ondergetekende wil ik je bedanken voor je geweldige bijdrage aan het nieuwjaarsconcert!!  Je mooie muzikale stem in combinatie met je professionele houding, positieve energie en geweldige uitstraling hebben je performance tot een ongekend succes gemaakt!!

Wij als orkest en organisatie hebben hier ontzettend van genoten maar ook van het aanwezige publiek hebben we te horen gekregen dat je echt het muzikale hoogtepunt uit de productie was!

Super bedankt voor alles en ik zou het super gaaf vinden om in te toekomst nog met je samen te mogen werken! 

Succes nog met alles waar je mee bezig bent en hopelijk tot ziens!

Met vriendelijke groet,

Johan

--------------------
Huwelijksceremonie
hoi Josefine en Ton,

Wij willen jullie nog ontzettend bedanken voor afgelopen zaterdag!!! Mede door jullie is onze dag compleet en onvergetelijk!! Het was super!! Bedankt!!

groetjes Leendert en Sanne

--------------------

Huwelijksmis 
Lieve Josefine,
Bedankt voor de mooie trouwmis. De reacties blijven maar binnenkomen!
Het was, dankzij jou en Ton, een mooie warme persoonlijke en ook ontroerende mis. We hebben zelf ook een traantje of drie-vier moeten wegpinken. Super gedaan meid!
Liefs Grace  & Paul uit Roermond
--------------------
50-jarig verjaardagsfeest / diner

Hallo Josefine,

Wij hebben zeker genoten en natuurlijk was het mede dankzij jullie een geslaagd feest!

Veel positieve reacties gehad en ze waren onder de indruk van jouw zangtalent!

Veel succes met mamma mia en als het ons lukt komen we naar je voorstelling!!

Nogmaals bedankt en fijne dagen ook voor Ton.

nita 
-------------------
65 jarig verjaardagsfeest

Hallo Josefine,

We wilden je nog even zeggen, dat wij en onze vrienden van je genoten hebben. Al zaten we er met z'n allen doorheen te praten, iedereen heeft je wel gehoord en vond het prachtig. En geweldig knap van je, dat je die Hollanders uit hun stoel hebt gekregen! Het was supergezellig en dat kwam voor een groot deel door jou (en Ton natuurlijk). Dus nogmaals heel erg bedankt en veel succes gewenst voor de toekomst. Groetjes Els en Jaap 

-------------------------- 
Huwelijksceremonie

Hallo Josefine, Bedankt dat je onze ceremonie zo bijzonder hebt gemaakt, onze gasten vonden het
super mooi! We hebben de ceremonie al een aantal keer terug gekeken! We hebben echt een geweldige dag gehad.

Groetjes Ron & Leonie

-------------------
Huwelijksmis verrassing bruidegom

Beste Ton en Josefine,

Heel erg bedankt voor het zingen en de muziek. Was zeer geslaagd! Bram had het in eerste instantie niet in de gaten en dacht die cd klinkt wel heel goed ! Toen hij Josefine zag staan zei hij tegen mij hebben ze dat vanuit de kerk geregeld? Ik zei nee dat heb ik gedaan voor jou als verrassing.  Hij vond het echt meerwaarde hebben (ik overigens ook) .Ook van mensen in de kerk hebben we veel positieve reacties gehad dat je echt mooi gezongen hebt. I don't wanna miss a thing klonk ook super! kortom zeer blij met alles. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen het was zeker een meerwaarde aan ons huwelijk

groetjes, Bram en Annabel

----------------------

Verjaardagsfeest vader en zoon 

Lieve Josefine,

Bij ons tuinfeest om onze 80ste  en 50ste verjaardag als vader en zoon te vieren waren alle generaties aanwezig. Jong en oud (en alles er tussen in) heeft van jouw optreden en fantastische stem genoten. Het was een gelegenheid die je maar een keer in je leven kunt vieren, en jij hebt er, samen met Ton,  een onvergetelijke happening van gemaakt. Heel erg bedankt!

Jo en Paul 

----------------------
Huwelijksmis Pleun en Marij
Beste Josefine Wat zijn wij vereerd dat jij onze huwelijksmis wilde omlijsten met jouw adembenemende mooie stem! Kippenvel all over de place!!! Wow! Liefs Pleun en Marij
----------------------

Walking dinner Rita & Ignaz

Hallo Josefine.....wat heb jij toch ook toegedragen aan een onvergetelijk topfeest!!!

Jij bent werkelijk echt TOP!!!!

HET GAAT JE GOED...SUCCES...GOEDE GEZONDHEID en uiteraard tot snel weer eens.

Ook nog hartelijke groeten aan Ton!! 

 ---------------------- 

40-jarig huwelijk tuinfeest - Walking dinner Ludo & Lia

Hallo Josefine en Ton,

Ons feest is een onvergetelijke dag geworden, al onze gasten waren super enthousiast over jouw optreden, en wijzelf hebben enorm genoten !

Wat begon met prachtige ballades onder het genot van een mooi glas wijn met heerlijke spijzen onder een stralende zon eindigde in een spetterende apotheose  met een feestende groep van familie en vrienden. Hartelijk dank voor jullie bijdrage, ik hoop jullie in de toekomst nog een keer mee te mogen maken !

----------------------
Huwelijksmis Rosita & Peter
Beste Josefine en Ton,

In een woord GEWELDIG! Iedereen heeft het over hoe goed je had gezongen, zelfs mijn schoonbroer sprak erover in zijn toespraak tijdens het diner. Als er zich weer een gelegenheid voordoet, zullen wij jullie IN A HEARTBEAT inhuren!

Onze dag was geweldig, iedereen heeft genoten en dat voelt goed.

Wij hopen jou/jullie weer een keer te zien. Als jullie ergens een optreden hebben, willen we graag komen dus laat ons a.u.b weten.

Nogmaals BEDANKT!

Peter en Rosita

----------------------

Diner 50-jarige verjaardag Eric & René

Beste Josefine en Ton,

Wat hebben wij een TOP-avond gehad!

Iedereen had het bij het afscheid over drie dingen: Het goede eten , Annie de gastvrouw en..... de geweldige zang!!

Wat heb jij een indruk achter gelaten Josefine!! Mensen waren oprecht geroerd bij jouw zang. Er waren mensen die zeiden: waarom kent heel Nederland haar niet?

Je optredens waren verpletterend. Veel gehoord is ook : "waar haal je die vandaan "?  en "Hoe kom je aan die geweldige zangeres"?

Wij hebben de hele dag nog (nu nog trouwens) nagenoten.

Nogmaals: Enorm bedankt

Lieve groet van Eric en René

----------------------
Huwelijksceremonie Dominique & Susan

Hoi Josefine,

Wij vonden ons wettelijk huwelijk in de wijnkelder van Château Neercanne en met jou als zangeres onwijs mooi! Het was heel sfeervol en jouw prachtige stem maakte het compleet. We hebben heel veel complimenten over jou gekregen dus daar gaat zeker nog iets uitkomen!

Bedankt voor alles, niet alleen op onze huwelijksdag, maar ook tijdens de voorbereidingen!

Heel veel groetjes en tot ziens,

Dominique & Susan

----------------------

Huwelijksmis Denise & Nicky - verrassing voor bruidegom

Hallo Ton en Josefine.

De verrassing was zeker geslaagd ! Alle reacties die we hebben gekregen waarin de kerk vernoemd wordt, gaat als eerste over DE zangeres. De vader van Nicky heeft in een band gespeeld en raakte niet uitgepraat over Josefine. Een reactie was droomhuwelijk zo met een live zangeres.Denise en Nicky hebben het ook als een droom beleefd in de kerk. 

groetjes Angeliena, moeder van de bruid

----------------------

Huwelijksmis Ad & Lilian
Beste Josefine, Graag bedanken we je voor je prachtige bijdrage aan onze huwelijksmis.
Het was precies zoals wij het wilden en beter dan we hadden durven dromen.
We hebben veel positieve en leuke reacties gehad.
Mede door jou is onze huwelijksdag geworden tot een dag om nooit te
vergeten..
Nogmaals dank, alle goeds en veel succes met alles waar je mee bezig bent. Groetjes,
Lilian en Ad 

Lees hier meer......